Dinerkaart Gasterij Als Toen.
Heeft u een allergie? Meld het ons!

Indien u een allergie of intolerantie heeft willen wij dit graag van u weten, dan houden wij hier rekening mee.
U geeft dit door aan de bediening.

Om mee te starten.    
Zoete olijven - 12 stuks.   3.77
Brood, knoflookboter, tapenade.   5.77
Dinerkaart voorgerechten.    
Sushi van groenten, vegetarische loempia met sojamayonaise.   8.77
Steak tartaar met aioli van zwarte knoflook.   10.77
Vis cocktail van diversen soorten vis/schaal/schelpdieren met whiskey saus.   9.77
Gamba's met noodles en schuim van saté.   9.77
Asperges met gerookte paling en ansjovis mayonaise.   11.77
De plank: geconfijte eendenham, asperge paté, rauwe ham uit brugge, iberico worst.   12.77
Ambachtelijk handgesneden rundercarpaccio met pesto, truffelmayonaise, pijnboompitten, kletskop van parmezaan.   14.77

Dinerkaart hoofdgerechten.    
Groente taartje, dagverse seizoengroente met saus van rode paprika. ( vegetarisch )   17.77
Vis van de dag met  romige kappertjes saus. Met asperges 22.77   20.77
Saté met kroepoek, atjar, gefrituurde uitjes. ( +/- 300 gram )   18.77
Eendenborst met rode paprika saus. Saus gluten en lactose vrij.   19.77
Struisvogel biefstuk met rode paprika saus. Saus gluten en lactose vrij.   21.77
Beef van belgisch blauw rund met rode port saus. Saus gluten en lactose vrij.   24.77
     

Dinerkaart desserts.    
Merengue van sinaasappel met hangop van vanille en aardbeien.   7.77
Cheesecake van appeltaart met ijs en slagroom.   7.77
Selectie van 3 biologische Nederlandse waddeneilanden kazen met vijgenbrood.   10.77
     

Bij de hoofdgerechten serveren wij oerfrieten.
Supplement oerfrieten of gemengde sla 3.77
3 gangen verrassingsmenu 29.77 ( per tafel te bestellen )
Bij groepen vanaf 8 personen serveren wij een menu.